- 78%
 Clip-on Lins för mobilkamera 3-i-1
 Clip-on Lins för mobilkamera 3-i-1

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment


Clip-on Lins för mobilkamera 3-i-1

Detta 3-i-1-universalobjektiv i form av en klämma är kompatibel med de flesta smartphones som t ex iPhone, Galaxy och även iPad. Med dessa objektiv kan du ta bilder med Fish-eye effekt, micro (närbilder) och vidvinkelsbilder. De är gjorda av tåligt aluminium och är av hög kvalitet och kristallklara bilder. Bärbar och avtagbar, lätt att ta med, hur smidig som helst.


Makro- & vidvinkelobjektiv används för att ta kort på små / stora ting. Kör du macro får du verkligen med exakt alla detaljer när du fotograferar någonting mycket litet. Väljer du vidvinkel är det plötsligt inga problem att få med de där extra metrarna när du ska fotografera någonting mycket brett.
Fisheye är det där sköna perspektivet du får när du tittar ut ur kikhålet i din lägenhetsdörr eller speglar dig i en julgranskula. Bakgrunden liten, förgrunden stor. En perfekt effekt om du till exempel ska fotografera hip-hopare. (Hip-hopare älskar fisheye för då ser de tuffa gesterna de gör med händerna ännu större och tuffare ut.)


Makro- & Vidvinkelobjektiv
• Två linser som tillsammans fungerar som en vidvinkellins och ensam som macro
• Förstoring: 0.68X vidvinkel (ökning FOV 49%)
• Levereras komplett med två fästringar och linsskydd
Fisheye
• 180º Fisheyelins

Dela:

Andra köpte också